Woning op maat

Uw woning laten verbouwen?

Kenders Bouw denkt graag met u mee!

Voldoet uw huidige woning of bedrijfsgebouw niet meer aan uw wensen of aan de gestelde eisen? Of heeft u een nieuwe woning of woonboerderij gekocht, die u met een verbouwing volledig wilt inrichten naar uw wensen? Afgezien van de draagmuren kunnen we in principe een compleet nieuwe indeling maken en is bijna alles mogelijk om uw droomhuis te realiseren.

Het realiseren van extra kamers, een nieuwe badkamer, het renoveren of vernieuwen van de keuken, het samenvoegen van de kamer en keuken, openslaande tuindeuren, een dakopbouw, dwarskap, dakkapel of uitbouw, het vervangen van kozijnen en deuren: Kenders Bouw heeft jarenlange ervaring en maakt graag kennis met u om uw wensen te inventariseren en om te zetten in een haalbaar, maar ook betaalbaar verbouwplan. Op deze manier heeft u de verbouwkosten goed in beeld en komt u niet voor verrassingen te staan.

Na een eerste kennismakingsgesprek waarin wij u wensen inventariseren, maken wij een offerte met indien gewenst een schetsontwerp. Alle verbouwingen zijn maatwerk en dus uniek. Is de offerte akkoord? Dan wordt het schetsontwerp van uw woning/bedrijfspand verder uitgewerkt. Tenslotte doen wij indien nodig de bouwaanvraag, want ook dit regelen wij voor u! Daarna kan gestart worden met het bestellen van de materialen en de daadwerkelijke verbouwing.

Adviesgesprek aanvragen


Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Geef een korte beschrijving van uw wensen*

Ja, Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Kenders Bouw wel en niet met mijn gegevens doet.

Kenders Bouw staat voor:

  • Goed opgeleide, ervaren vakmensen.
  • Geen 7 tot 4 mentaliteit.
  • Extra zekerheid voor u als klant: we bezitten alle vereiste verzekeringen (inclusief een Construct Allrisk verzekering).
  • Betrouwbare kwaliteit voor een oerdegelijke prijs.
  • Kosten altijd helder in beeld, geen verrassingen.

Verbouwplannen?

Wilt u meer weten over het laten verbouwen van een eigen woning? Of heeft u specifieke wensen of eisen? Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee!

Neem voor eerlijk en deskundig advies contact met ons op via 050 – 317 67 70
of vul het formulier op deze pagina in voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Kenders Bouw is aangesloten bij Stichting BouwGarant.