Woning op maat

Nieuwbouwwoning laten bouwen?

Wij ontwerpen en bouwen uw droomhuis op maat!

Een eigen woning laten bouwen, geheel naar wens? Kenders Bouw adviseert, ontwerpt en bouwt uw droomhuis! Wij houden van traditionele bouw maar er zijn verschillende bouwtechnieken mogelijk. Wij zoeken graag samen met u uit welke bouwmethode het beste bij u past. Bijvoorbeeld houtskeletbouw of casco bouw. U bepaalt in elk geval zelf de afmetingen, indeling en stijl van uw vrijstaande, twee onder één kap- of recreatiewoning.

In een kennismakingsgesprek maakt u uw wensen en eisen kenbaar. Vervolgens maken wij een offerte met schetsontwerp van uw woning. Alle woningen die wij bouwen zijn maatwerk en dus uniek. Een hele andere aanpak dan die uit een catalogus. In onze eigen timmerwerkplaats maken wij uw kozijnen, deuren, plinten en diverse betimmeringen precies zoals u deze wilt hebben.

Is de offerte akkoord? Dan wordt het schetsontwerp van uw woning verder uitgewerkt. Tenslotte doen wij de bouwaanvraag, want ook dit regelen wij voor u! Daarna kan gestart worden met het bestellen van de materialen en de daadwerkelijke bouw.

Adviesgesprek aanvragen


Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Ik heb:*

Locatie kavel

Geef een korte beschrijving van uw wensen*

Ja, Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Kenders Bouw wel en niet met mijn gegevens doet.

Kenders Bouw staat voor:

  • Goed opgeleide, ervaren vakmensen.
  • Geen 7 tot 4 mentaliteit.
  • Extra zekerheid voor u als klant: we bezitten alle vereiste verzekeringen (inclusief een Construct Allrisk verzekering).
  • Betrouwbare kwaliteit voor een oerdegelijke prijs.
  • Traditionele bouw staat bij ons hoog in het vaandel, wij houden van een degelijke bouwmethode.

Bouwplannen?

Wilt u meer weten over het laten bouwen van een eigen woning? Of heeft u specifieke wensen of eisen? Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee!

Neem voor eerlijk en deskundig advies contact met ons op via 050 – 317 67 70
of vul het formulier op deze pagina in voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Kenders Bouw is aangesloten bij Stichting BouwGarant.

Wij ontwerpen en bouwen uw woningen op maat