Laan Wonen Bedum

FEESTELIJKE START BOUWPLAN LAAN WONEN IN BEDUM

 

Op donderdagmiddag 4 juli vond een feestelijke start van bouwplan Laan Wonen aan de Meerkoet in Bedum plaats. De kopers waren uitgenodigd op de bouwlocatie om dit te vieren. Na een welkomstwoord van bedrijfsleider Jos Roewen, hebben de kopers hun toekomstige (t)huis vereeuwigd. Hierbij hebben zij een boodschap of iets persoonlijks in een tijdcapsule gedaan, die in de fundering wordt bewaard voor volgende generaties. Er werd kennis gemaakt met buren en buurtgenoten en gezamenlijk getoost op een voorspoedige bouw.

 

Aftrap Laan Wonen Bedum   Aftrap Laan Wonen Bedum

 

De 10 ruime twee-onder-één-kapwoningen die Kenders Bouw realiseert zijn ontworpen door het Bedumer architectenbureau Feddema en kenmerken zich door de stijlvolle klassieke jaren 30 architectuur. De woningen bestaan uit twee bouwlagen met daar bovenop een markante kap. Tot in de details zijn de woningen met zorg ontworpen, van traditioneel metselwerk tot aan de brede overstekken. De twee-onder-één-kapwoningen worden energiezuinig en aardbevingsbestendig gebouwd volgens de richtlijnen van ‘het slimme bouwen’ van de NAM.

 

Impressie woningen bouwplan Laan Wonen

 

Laan vooraanzicht

Laan vogelvlucht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laan interieur 2

Laan interieur 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u bouwplannen en bent u nieuwsgierig geworden of wij ook uw wensen kunnen realiseren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 050 317 67 70 of info@kendersbouw.nl.