Half vrijstaande woningen Kop van Noord Bedum

De Kop van Noord is het terrein waar vroeger de gemeentelijke gasfabriek stond en dankt zijn naam aan de unieke ligging op de hoek van de Wilhelminalaan en de westzijde van het Boterdiep. In totaal worden hier een aantal vrijstaande woningen en vier half vrijstaande woningen gebouwd.

 

VOGELVLUCHT-Kop-van-Noord-2 VOORAANZICHT-Kop van Noord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het ontwerp van de half vrijstaande woningen met garage past goed in het gevarieerde straatbeeld van de Wilhelminalaan. De woningen bestaan uit twee bouwlagen met daar bovenop een schildkap. De woningen zijn royaal van opzet en beschikken allemaal over een ruime achtertuin op het zuidoosten. De woningen worden energiezuinig en aardbevingsbestendig gebouwd volgens de richtlijnen van ‘het slimme bouwen’ van de NAM.

 

INTERIEUR 1- Kop van Noord INTERIEUR 2 - Kop van Noord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De inrichting van de ruimte is zodanig ontworpen dat de woning een aangename ‘doorloop’ biedt. Beneden de hal en een grote woon- en leefruimte met een ruime keuken en eventueel een aparte bijkeuken. Op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer en op de tweede verdieping een ruime zolder die vrij in te delen is.

 

Natuurlijk kunt u het ontwerp laten zoals het is. Maar het kan en mag ook anders. Wilt u een tuingerichte woonkamer? Of wilt u een extra kamer met dakkapel op zolder? U mag het zeggen! Wij bieden u doormiddel van verschillende opties en mogelijkheden een woning op maat aan. U beslist hoe wij uw woning gaan bouwen! Een geruststellende gedachte.

 

Alle woningen zijn verkocht en inmiddels opgeleverd.

 

Heeft u bouwplannen en wilt u meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 050 – 31 76 770.