Energiezuinige woningen Grootegast

Deze nieuw te realiseren half vrijstaande woningen worden traditioneel gebouwd in de aansprekende jaren ’30 bouwstijl. Het mooie is dat u deze royale woningen nog geheel aan kunt passen aan uw eigen woonwensen!

 

Gebouwd om een heel leven lang fijn in te kunnen wonen

 

Zowel de indeling van de begane grond als de etage kan zelf gekozen worden. Kiest u voor een tuingerichte woonkamer met de keuken aan de voorzijde of liever voor een tuingerichte keuken en de woonkamer aan de voorzijde? Het is allemaal mogelijk!

 

Bovendien geheel levensloopbestendig want een slaapkamer met badkamer op de begane grond behoort tot de mogelijkheden. Tevens is een plezierige werkruimte op de begane grond een keuze. Ook is het een optie om een garage en/of bijkeuken te laten realiseren.

 

Uiteraard worden deze woningen geïsoleerd volgens de nieuwste normen en zijn daardoor zeer energiezuinig. Standaard worden de woningen uitgerust met zonnepanelen. Dit resulteert in lage energielasten en daardoor lage woonlasten.

 

De ruime achtertuin is gunstig gesitueerd op het zonnige zuidwesten. Bovendien heeft de achtertuin een achterom naast de garage.

 

Indeling

 

Begane grond: Entree met hal, toilet, woonkamer, keuken, bijkeuken met aansluiting wasmachine, de garage of slaapkamer met badkamer op de begane grond of kantoorruimte.
Eerste etage: standaard ingericht met twee grote slaapkamers en een badkamer maar een indeling met drie slaapkamers is optioneel.
Tweede etage: vlizotrap naar zolderberging.

 

Ligging

 

De woningen worden gerealiseerd in de groene, ruim opgezette en jonge woonwijk Roblespark te Grootegast. Grootgast is een geliefde woonplaats gunstig gelegen midden in het Westerkwartier. Wonen, werken en ontspannen gaan in deze streek hand in hand. Alle voorzieningen liggen binnen handbereik, zoals winkels, (basis)scholen, park Notaristuun en sportaccommodaties. Bovendien ligt Grootegast op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe. Met de A7 in de buurt zijn Groningen en Drachten prima bereikbaar.

 

Alle woningen zijn verkocht en inmiddels opgeleverd.

Heeft u bouwplannen en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

 

 

14123-straatbeeld-6-woningen14123 straatbeeld perspectief Visualisatie woonkamer