Appartementencomplex De Krijthe Bedum

Aan de rand van het centrum aan het Boterdiep hebben wij op de ‘bankgebouwen locatie’ een prachtig majestueus en luxe nieuwbouwcomplex genaamd ‘De Krijthe’ gebouwd. Een uniek gebouw dat is ontworpen met een knipoog naar het vroegere Hotel Krijthe dat op deze locatie gevestigd is geweest. De vormgeving van de gevels zorgen samen met een gevarieerd kleur- en materiaalgebruik voor een individuele uitstraling van de woningen.

 

‘De Krijthe’ bestaat uit 3 verdiepingen met in totaal 9 luxe appartementen voorzien van vloerverwarming, woonkamer met balkon/buitenruimte op het zuiden, een berging op de begane grond en een carport op het af te sluiten binnenterrein. Vanuit de centrale hal is elke verdieping per lift bereikbaar. De appartementen variëren qua woonoppervlakte in grootte van ca. 111 m² tot een zeer royale 200 m².

 

Indeling

 

Alle appartementen hebben de beschikking over twee slaapkamers, een berging c.q. technische ruimte met witgoedaansluitingen, een separaat toilet, een ruime badkamer met douche, toilet en wastafel (ligbad optioneel), een ruime hal met meterkast, een woonkamer met open keuken en toegang tot het balkon. Sommige appartementen hebben een derde slaapkamer. Het geheel zal worden gebouwd met duurzame bouwmaterialen. Hierbij is er rekening gehouden met lage onderhoudskosten. Kunststof kozijnen, duurzame dakbedekking deugdelijk voegwerk, gemoffelde en verzinkte stalen hekwerken etc.¬ Tevens zal het geheel optimaal worden geïsoleerd conform het thans geldende bouwbesluit.

 

Het appartementencomplex is gerealiseerd middels een vorm van ‘consument gericht’ bouwen. Dit geeft de koper inspraak vanaf het begin tot het eind.

 

Alle appartementen zijn verkocht. De bouw is begin 2017 afgerond.

 

De Krijthe Bedum De Krijthe Bedum2

Nieuwbouw de Krijthe Nieuwbouw de Krijthe