Agrarische bouw en meer

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van ligboxenstallen, jongveestallen, loodsen en werktuigbergingen. Van heipaal en mestkelder tot het inbouwen van een melkrobot. Via Agro Stalinrichting kunt u ook bij ons terecht voor de complete inrichting van uw stal. Daarnaast werken wij nauw samen met zusterorganisatie Man&Mach, zodat we u een compleet pakket kunnen aanbieden.

 

Thuis in de agrarische sector

Kenders Bouw is gespecialiseerd in het bouwen van ligboxenstallen, jongveestallen, loodsen en werktuigbergingen. Van heipaal en mestkelder tot het inbouwen van een melkrobot en stalinrichting. Samen met u bepalen we de bouwinhoud, zoeken we de beste bouwkundige oplossingen en maken we de materiaalkeuze.

Doelgericht bouwen

Met een efficiënt ontwerp, scherpe calculatie en een complete bouwbegeleiding bouwen wij een nagenoeg onderhoudsvrije schuur of stal voor u. Na opdracht garanderen wij een strakke bouwplanning en tijdige oplevering. Vanaf het ontwerp tot en met de oplevering heeft u bij Kenders Bouw één vast aanspreekpunt. Dit komt de communicatie, de kwaliteit en het verloop van het bouwproces ten goede. Keer op keer zien we dat deze werkwijze onze opdrachtgevers tijd en geld bespaart.

Breed pakket diensten

Kenders Bouw werkt in de agrarische sector nauw samen met zusterorganisatie Man&Mach. Dit betekent dat u naast nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie ook bij ons terecht kunt voor asbestsanering, het aanbrengen van dakbedekking en zonnepanelen. Een specialisme is de vloertechniek, denk aan het opruwen van stalvloeren en roosters. Man&Mach heeft vestigingen in Drachten, Beilen en Bedum. Kijk voor meer informatie op: www.manenmach.nl.

Partner in stalinrichting

Ook voor de inrichting van uw stal kunt u bij ons terecht. Via Agro Stalinrichting adviseren, leveren én monteren wij duurzame oplossingen. Daarnaast kunt u zelf op ons advies of met behulp van onze medewerkers de stalinrichting monteren. Agro Stalinrichting is dealer van Spinder stalinrichting en voert het volledige assortiment. Kijk voor meer informatie op: www.agrostalinrichting.nl.

 

We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en vrijblijvend een plan te maken, klik hier voor het contactformulier of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.