Aardbevingsschade

Profiteer dan nu van de Tijdelijke Regeling Waardevermeerdering 2017 en laat voor €4.000,- uw woning isoleren of kozijnen voorzien van HR++ glas plaatsen.

 

Heeft u ook aardbevingsschade? En voldoet u aan de volgende voorwaarden:

  1. 1. U bent eigenaar van een woning
  2. 2. U heeft een schaderapport van het CVW
  3. 3. Uw aardbevingsschade is minimaal €1.000,-
  4. 4. Uw schade is vanaf 1 januari 2016 erkend

Dan komt u in aanmerking voor €4.000,- subsidie om uw woning energiezuiniger te maken. Wij informeren u graag over de mogelijkheden! Bel ons via 050 317 67 70 en maak een afspraak of vul het contactformulier in.

Voor meer informatie over het aanvragen van de subsidie verwijzen we u door naar de website van het SNN.

Herstel uw aardbevingsschade

Uiteraard is Kenders Bouw gespecialiseerd in het herstellen van aardbevingsschade voor particulier en bedrijf. Kenders heeft ruime ervaring als het gaat om het herstellen en preventief versterken van woningen of bedrijfsgebouwen in de provincie Groningen. Of het nu gaat om het herstellen van scheuren in muren of plafonds of het vervangen van dakpannen of een schoorsteen. De medewerkers van Kenders staan voor vakwerk. We werken niet voor u, maar samen met u. Liefhebbers van duidelijke taal. En heldere afspraken. Daar zijn we heel zwart-wit in. Want aardbevingsschade is al vervelend genoeg.

Nadat u overeenstemming hebt bereikt met de NAM en betrokken taxateurs/verzekeraars over de omvang van de schade en het schadebedrag kunt u de uitvoering kan uw werkzaamheden uitbesteden aan Kenders Bouw. Uw opdracht wordt door ons op een duurzame manier uitgevoerd. Uitgangspunten hierbij is dat dezelfde schade niet terugkeert bij een soortgelijke beving. Met gedegen kennis van bestaande en nieuwe bouwmethodes zoeken we samen naar de beste oplossing.

Schadeherstel in vier heldere stappen

1. Bel ons (Bedum: 050 317 67 70 of Drachten: 0512 72 80 00) en maak een afspraak of vul het contactformulier in.
2. U krijgt advies op maat en hulp bij de aanvraag.
3. In overleg met u plannen wij de werkzaamheden in.
4. Onze vakmensen herstellen de schade en voeren uw plannen uit. U kunt rekenen op vakkundige nazorg.